News&Events

Cibus 2018

Siamo lieti di invitarti a Cibus 2018 e al Tour del Gusto dal 7 al 10 Maggio 2018. Teniamo molto alla tua partecipazione in quanto stiamo organizzando l’evento in modo da renderlo unico.


The collection of advertisements of Salumificio Aurora

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Institutional Catalog

Our new institutional catalog is now available for direct download. Don't miss the opportunity to enter a world of tastes and traditions  


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Pancette Catalog

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Tutta la qualità del salume Aurora nel nuovo sacco

Un sacco di qualità!!! È quello che ci si aspetta in un salume come il nostro. Ma il sacco di cui parliamo è la confezione! Sì, un nuovo involucro, un nuovo materiale, una nuova veste grafica che serve per garantire il massimo della qualità al prodotto. Una barriera migliore, una maggiore durata e maggior rispetto delle caratteristiche organolettiche del salume.


Company profile

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Gola Gola Food&People Festival

In uno scenario in cui Parma, nominata dall'Unesco "città creativa della gastronomia" dove trovano la loro collocazione Arte, Cultura, Musica e Buon cibo, Il Salumificio Aurora sceglie di partecipare al Gola Gola Food&People festival per incontrare chi ama gustare le cose buone.

Ti aspettiamo in Piazza Ghiaia dal 2 al 4 Giugno in occasione di Gola Gola Festival.


CIBUS connect

Quest’anno c’è una novità nella nostra agenda, si tratta di CIBUS connect, un’opportunità unica per incontrarci e scoprire tutta la gamma dei nostri prodotti, imparare a degustarli, valorizzarli in cucina e comunicare il la loro unicità grazie alle schede sensoriali che abbiamo preparato per voi.

CIBUS connect è una fiera dal format leggero e dinamico ed appunto per questo sarà piena di iniziative: un’esclusiva vip lounge dedicata agli operatori del settore, eventi di networking e conferenze, Workshop, Show cooking e molto altro ancora!


Sensory profile

At Aurora we were among the first in the deli meat sector to carry out scientific studies on the organoleptic values of our products by having them evaluated by groups of professional tasters. We then transformed these results into tools that our business partners can use effectively.


Product leaflets

Take a loot at our product leaflets    


Parma, io ci stò!

Salumificio Aurora is a supporting member of the "Parma, io ci sto!" association "Parma, io ci sto!" is a Social Responsibility project involving institutions, citizens and companies working together and sharing energy and resources for the sustainability of Parma for future generations. We have decided to support "Parma, io ci sto!" because of our way of being, and because of the reason that every day renews our commitment to the pursuit of excellence: passion for taste. It is not just about producing good food, but a typically Parmesan way of preserving values and tradition while supporting constant innovation.  We have the privilege of living in the land of good living, taste and ingenuity.




Certifications

The first aim of Salumificio Aurora has always been the complete satisfaction of its customers. This is pursued by involving the various aspects of the entire production process: from the selection of the raw material to constant technological innovation; from the respect of regulations to the protection of the environment. To enact its company philosophy, Salumificio Aurora has started the process of certification, reaching important targets. IFS (International Food Standard) The IFS Standard (International Food Standard) was developed by a consortium which includes some of the leading retailers of central Europe, BHD (Federal Union of the German Business Associations) and FCD (representative organ or French retailers).


Aurora Culatello in Japan

Quality Aurora arrived in Japan. Here are some names of our stores in Japan.



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